Thursday 23 December 2010

Μαθηματικά στην Αρχαία Αίγυπτο

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αναπτύχθηκαν μαθηματικά, προκειμένου να παρέχει πρακτικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα. Fastkhaddmwa μαθηματικά? κατά τη μέτρηση του χρόνου και της στάθμης του νερού της ετήσιας πλημμύρας του Νείλου ποταμού και τον υπολογισμό των εκτάσεων γης και μετράνε τα λεφτά και να καθορίζουν τους φόρους. Τα μαθηματικά είναι απαραίτητη στην υπηρεσία των σύνθετων έργων μηχανικού για την κατασκευή των πυραμίδων. Και χρησιμοποιήστε το κατάστημα ιδιοκτητών και σεφ απλούς υπολογισμούς μαθηματικά? το Μάρτιο, ενώ οι ιερείς και ιέρειες που μαθηματικά είναι πιο περίπλοκη: καθώς και εποπτών ενεργεί για τους εργάτες και οικοδόμοι, τοπογράφους, μηχανικούς, φορολογικές συλλέκτες.

 Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έχτισαν το σύστημά τους με βάση (10), και χρησιμοποιούνται μόνο για τους ιερογλυφικά σύμβολα της (1) και ο αριθμός των πολλαπλασίων (10)?, όπως (100), (1000). Και τα σημάδια επαναλήφθηκαν να αποδείξουν τις επιπλοκές αυτών των αριθμών?, όπως και το ρωμαϊκό σύστημα αριθμών.

Τα κείμενα που μητρώο, ή να μάθουν, τα αθλητικά βήματα? μια σημαντική πηγή πληροφοριών για την αρχαία αιγυπτιακή μαθηματικά. Περιέχει μερικά απομεινάρια από πάπυρο στις κλίμακες χρησιμοποιήθηκαν για τον υπολογισμό των κλασμάτων ή να μετατρέψει τα μέτρα και σταθμά. Πάπυρος και καταγράφονται "Ryand," ένας πάπυρος ρολό περίπου 15 μέτρα μήκος και έχει γράψει περίπου 1660 π.Χ., τα δεκάδες ερωτήματα σπορ? και απαντήσεις. Η περιτονία περιέχει περισσότερα από αυτό που είναι τώρα γνωστά για τα μαθηματικά στην αρχαία Αίγυπτο. Δείχνουν ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν κυριαρχήσει αριθμητική, και να αναπτυχθεί εξισώσεις για την επίλυση προβλημάτων Bmjhol και άγνωστες. Ήξεραν επίσης, τα είδη των απλών ακολουθιών αριθμητική και γεωμετρική, χρησιμοποιήθηκαν κλάσματα.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν πρόσθεση και αφαίρεση, καθώς ήξεραν τον πολλαπλασιασμό και τη διαίρεση? που χρησιμοποιούν το σύστημα να διπλασιαστεί για να πάρετε τις απαντήσεις. Είχαν επίσης επίγνωση των ριζών των τετραγωνική, και υπολογίστε το εμβαδόν του τριγώνου. Και χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό το εμβαδόν ενός κύκλου κοντά στην αξία της επιχείρησης (i). Και ήξερε επίσης ένα είδος πρωτόγονου μηχανικής? και όφειλε να γνωρίζει τη θεωρία του Πυθαγόρα: Όπως είχα την ευκαιρία να σχεδιάσετε ένα τόξο.

 Στο Greco - ρωμαϊκή αρχιτεκτονική Μάθετε τους αρχαίους Αιγυπτίους Πυθαγόρα, του Πλάτωνα, και Iochled. Και πληκτρολογήστε "μηδέν" στα μαθηματικά στην εποχή της επιστημονικής αναγέννησης μάρτυρες από τη διαδοχή των ηλικιών και την εντολή των ηγεμόνων μουσουλμάνων.

  

No comments:

Post a Comment